Cases op Maat

Alle Flight en TransportCases worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Dit betekend dat de mogelijkheden onbegrensd zijn en dat is wat wij noemen Cases op Maat. In een kennismakingsgesprek of in een project bespreking gaat onze medewerker naar u toe om te kijken wat u wilt gaan transporteren. Met de gegevens die hiermee worden verzameld kunnen wij u een passend advies geven over wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Omdat er in de wereld dagelijks miljoenen verschillende objecten worden getransporteerd is het onmogelijk om een standaard case te ontwerpen waar alle voorwerpen in zouden passen. Als leverancier, transporteur of gebruiker wilt u natuurlijk ook dat uw verpakking kenbaar is, bedrijfpersoonlijk dus, of u wilt juist dat uw case zo onopvallend mogelijk is.

Om uw Case persoonlijk te maken zijn verschillende mogelijkheden, u moet hierbij denken aan het toepassen van uw logo, uw bedrijfnaam, of de kleur van de Case of Koffer. Voor het pakketbedrijf  ‘DHL’ zou een zwarte Case niet passen deze zou Geel moeten zijn met rode letters, om u maar even een voorbeeld te geven. Maatwerk met een persoonlijk tintje, dat zijn de Cases op Maat van Transportcase!