Flight Cases

Als er in de audiovisuele wereld één woord echt beroemd is dan is het wel het woord ‘Flightcase’. Maar fightcases worden in de hele wereld voor 1000 en 1 dingen toegepast.

In de audiovisuele branch heeft een flightcase vaak meerdere functie’s dan alleen het beschermen van vaak kostbare apparatuur. Denkt u hierbij aan een compleet gëinstalleerde transportcase. Alle benodigde apparatuur is hierin al gemonteerd en aangesloten. Door het eenvoudig verwijderen van de voordeksel en het aansluiten van een enkele 220 volt stekker is het rack direct klaar voor gebruik. In deze gevallen is de Case niet alleen een bescherming voor de apparatuur maar tevens ook een stuk gereedschap.

Om dit gereedschap zo persoonlijk mogelijk te maken is het dus van belang om te weten wat je ermee wilt gaat doen. Hoe wil je een Case gaan gebruiken, voor enkel vervoer of wil je het naast vervoer ook als werktuig gaan gebruiken? U begrijpt dat deze vragen alleen beantwoord kunnen worden door de eindgebruiker, wij kunnen u hier enkel advies in geven. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in de audiovisuele industrie en kunnen u op basis van ervaring goed informeren wat de beste oplossing zou kunnen zijn. In de audiovisuele industrie gaat natuurlijk niet alles zo vanzelfsprekend als in het normale transport, denkt u hierbij aan, Trappen, smalle doorgangen, drempels, en andere opstakels. Voordat u een case laat maken is het dus van belang wat u ermee gaat doen en hoe u dat gaat doe. Tansportcase.nl helpt u graag verder en onze 15 jaar ervaring zit in uw flightcase ingebouwd.

Transportcase.nl meer dan alleen een Case!